Wij zijn Metta Communicatie

De laatste jaren bewegen wij als een kameleon door organisaties. De ene keer zijn we trainer, dan weer projectleider of schrijver, vervolgens communicatie-, HRM- of beleidsadviseur of ‘wingman’ van bestuurders en managers. Coach, trainer, projectleider, adviseur, interimmer… We pakken die rol waaraan jij behoefte hebt. Samen brengen we 30 jaar aan ervaring en vooral veel enthousiasme mee. Vaak doen we meer of net iets anders dan de oorspronkelijke opdracht of vraag en dat vinden we mooi! Vanuit een soepele samenwerking en vertrouwen wordt vanzelf helder wat er nodig is en wat de ‘echte’ vraag aan ons is…

We zijn sterk in het:
– stellen van rake vragen,
– brengen van andere invalshoeken/gedachten,
– ontdekken van wat er écht leeft in je organisatie of team,
– (her)profileren van je organisatie of team,
– aandragen van creatieve werkvormen en praktische tips in bijvoorbeeld sessies/trainingen,
– vertalen van het organisatie- of teamverhaal naar de juiste teksten en middelen. 

Als je ons inhuurt, komen dingen van de grond. Projecten, vraagstukken of teams die vastzitten gaan weer stromen. Het wordt helder waar je moet beginnen, hoe je verder moet en wat er nodig is voor een goede afronding. We helpen ook graag mee in de uitvoering en maken je daarbij zo min mogelijk van ons afhankelijk. Wij zijn tenslotte ‘maar’ extern. We spreken daarom de talenten in je organisatie aan en helpen professionals om vanuit hun functie (weer) met plezier bij te dragen aan de organisatiekoers. Het liefst werken we voor mens- en maatschappijgerichte organisaties: overheid, zorg, welzijn, non profit. Ons hart klopt sneller van vraagstukken die uiteindelijk bijdragen aan een mensgerichtere, gezondere, mooiere wereld/maatschappij. Noem het een stukje idealisme van ons.

Joyce Pigge

Silke Joswig-Buist

We zijn beiden gedreven adviseurs, die elkaar goed aanvullen en volledig op elkaar ingespeeld zijn. Samen bieden we meer dan ieder alleen, geven onze klanten terug. Silke: “Daar waar ik moeiteloos diverse lijnen en processen ontwar, uitzet en bewaak duikt Joyce graag in de details.” “We komen altijd snel tot de kern van de vraag en zien direct verschillende (creatieve) mogelijkheden voor ons. Natuurlijk is het aan de klant om te bepalen welke van die mogelijkheden passend en behapbaar zijn.” Joyce: “Vanuit onze openheid en drive om echt een verschil te maken voor elke organisatie waarmee we werken, krijgen we mensen gemakkelijk mee. Als mensen oprechte interesse en betrokkenheid voelen en je maakt het inspirerend en praktisch voor ze, blijft niemand stil staan. We brengen altijd iets in beweging en dat doen we met heel veel plezier!”