Kim Peters, Health Innovation Park (HIP), Zwolle
Prettige samenwerking, dames met verstand van zaken, commitment en hoge betrokkenheid. Zij gaan echt een laag dieper om betere kwaliteit naar boven te halen. Ze maken de perfecte vertaalslag van droog en complex beleid naar een menselijke en aantrekkelijke tekst. Ze geven betekenis, zijn fris en hebben lef. Jullie zijn gewoon toppers!

Sandra Wezenberg, Fysiotherapie Kompas, Hengelo
De samenwerking voelde vanaf het allereerste contact goed. Metta combineert haar professionele en communicatieve vaardigheden met haar opmerkzame en perfectionistische persoonlijkheid, waardoor iedere sessie weer iets moois oplevert. Ze luisteren écht en vinden het belangrijk dat het resultaat klopt met de geleverde inzet en het gevoel. Hierdoor is het resultaat direct toepasbaar in onze organisatie.

Gert-Jan ter Hoor, CNB
Wij werken graag samen met Metta Communicatie. Korte lijnen, snelle reacties en goed doorvragen op de achterliggende vraag en het waarom. Samenwerken waar je energie van krijgt.

Rob Messelink , Provincie Overijssel
Silke en Joyce hebben ons geweldig geholpen bij de ontwikkeling van de provinciale natuurvisie. Ze zijn goud waard in een schrijfproces, zorgen voor een goede ‘kapstok’ en brengen als geen ander een boodschap tot de essentie terug. Ook als het gaat om ingewikkelde materie en grote hoeveelheden tekst. Daarnaast hebben ze een scherp oog voor processen en zetten ze communicatie gericht in om partijen te (ver)binden. Altijd met het eindresultaat voor ogen, stevige sparring partners met verrassende inzichten. Ze leven zich goed in en vragen door tot ze zeker weten wat jij als klant nodig hebt. Daardoor werken ze heel efficiënt en spelen ze precies in op de vraag die je als klant hebt. En dat ook nog eens met veel enthousiasme, positieve energie en gezelligheid!

Rinze Exterkate, ForFarmers, Lochem
Metta heeft ForFarmers uitstekend geholpen met de introductie van ons nieuwe vleeskuikenassortiment Apollo in Nederland, Duitsland en Engeland. De vrolijke en vriendelijke dames Silke en Joyce prikkelden ons om de voortgang in het proces te houden, goed alle belangen en meningen af te wegen en positief kritisch te zijn waar nodig. Metta haalde de essentie uit het nieuwe concept en vertaalde dit naar een begrijpelijk verhaal. Silke en Joyce vullen elkaar goed aan in hun marketing en communicatie werkzaamheden.

Femke van Rijn, Roessingh Concern, Enschede
De schijftraining van Metta sloot goed aan bij onze belevingswereld. We kregen op een praktijkgerichte manier nieuwe inzichten en creatieve tips voor het schrijven van teksten. Metta is ervaren, deskundig en plezierig om mee te werken. De samenwerking verliep op een open en prettige manier.